Rekry

Meillä työskentely

Contesta toimii arvojensa mukaisesti laadukkaasti, rehellisesti, arvosten sekä joustavasti. Sovit tiimiimme ehdottomasti, jos nämä arvot kuvastavat myös sinua työntekijänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkuvan, jonka sisältö rakentuu  tekijänsä  vahvuuksien ja  mielenkiinnon painopisteiden mukaisesti. Toivomme sinulta halua kehittää osaamistasi, ja osaltamme luomme siihen monipuolisia mahdollisuuksia työssäoppimisen sekä niin sisäisten kuin ulkoistenkin koulutusten kautta. Arvostamme joustavuuttasi ja rohkeuttasi tarttua toimeen! Meillä pääset työskentelemään yhdessä rakennetun ympäristön parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana kansainvälistä konsernia.

Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja osana työkykyä ja hyvinvointia tarjoamme myös laajennetun työterveyshuollon. Työantajana tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen erilaisia tarpeita.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena omaa osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen konsernimme Sweco Finland rekrytointiportaaliin.

Avoin hakemus

Meille mukaan? Haemme nyt: