Yritys

Ammattilainen palveluksessasi

Tarjoamme rakennusalan toimijoille ja kiinteistön omistajille laadukkaasti ja laaja-alaisesti riippumattomia betoniteknisiä testaus- ja asiantuntijapalveluita. Me uskomme osaamisen, innovaatioiden, laadun ja luotettavuuden kautta rakennettavaan tulevaisuuteen. Olemme varmoja, että nämä meille tärkeät asiat ovat tärkeitä myös sinulle ja siksi haluamme olla kanssasi luomassa onnistumisia kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi. 
 
Contesta Oy on vuonna 2001 perustettu yritys, jonka juuret kantautuvat Fortum Teknologian ja entisen IVO:n betonilaboratoriosta. Toimintamme laajentui vuonna 2004 Paraisille ja vuonna 2019 Tampereelle. Toimintaamme ohjaa edelleen halu tuottaa henkilökohtaista, korkeatasoista ja monipuolista palvelua. 

Meille on myös tärkeää olla mukana kehittämässä alaa ja toimimme mm. seuraavien yhdistysten jäsenenä:
  • Suomen Betoniyhdistys ry
  • Julkisivuyhdistys ry
  • Suomen betonilattiayhdistys ry
  • Rakennusteollisuus RT ry
  • Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton SAP ry
Opinnälkäisesti
Rehellisesti
Arvostaen
Joustavasti
Rakentamassa kestävää yhteiskuntaa

Betonitekniset tutkimus-, testaus- ja laadunvarmistuspalveluillamme varmistat ja mahdollistat kestäviä ratkaisuja tuotekehityksen, laadunvarmistuksen, uudistuotannon ja korjausrakentamisen hankkeisiin. Kuhunkin tilanteeseen suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeenmukaiset ratkaisut. 

Tulevaisuus ja sen rakentaminen kestävästi vaatii osaamista, jatkuvaa oppimista, rohkeutta, innovaatioita, laatua ja luotettavuutta. Uskomme, että nämä meille tärkeät asiat ovat tärkeitä myös sinulle ja siksi haluamme olla kanssasi luomassa mahdollisuuksia kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi. 

Sykkivä sydän – yrityskulttuuri

Yrityskulttuuri ei ole koskaan valmis. Se vaatii huomiota, ylläpitoa ja johtamista. Yrityskulttuurimme mahdollistaa perustan, jossa jokaisen on mahdollisuus lievittää opinnälkäänsä, kehittyä ja kehittää toimintaa yhdessä kollegoiden, asiakkaiden ja sidosryhmiemme kanssa. 

Me contestalaiset olemme rohkeita, joustavia, luotettavia ja helposti lähestyttäviä. Yritämme aina parhaamme ja haluamme luoda mahdollisuuksia, mutta uskallamme myös olla keskeneräisiä ja oppia uutta. Betoni on meille lähellä sydäntä, mutta yhdessä tekeminen saa tuon sydämen sykkimään. 

Mukaan Contestaan?

Onko betoni lähellä sydäntäsi? Oletko valmis luomaan mahdollisuuksia ja oppimaan uutta? Yrityksemme tarjoaa kiinnostavan ja monipuolisen työympäristön betoniteknisen osaamisen parissa niin pitkän linjan ammattilaiselle kuin vasta valmistuneellekin. Ehkäpä meiltä löytyisi uusi työpaikka sinullekin!