Rekry

Meillä työskentely

Tarjoamme mielenkiintoisen työkuvan, jonka sisältö rakentuu tekijänsä vahvuuksien ja mielenkiinnon painopisteidesi mukaisesti. Meillä voit kehittää osaamistasi jatkuvasti, ja niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutuksia järjestetään paljon. Arvostamme ja edellytämme motivaatiota uuden oppimiseen ja tuemme kehittymistäsi! Pääset työskentelemään yhdessä rakennetun ympäristön parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana kansainvälistä konsernia.

Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja tarjoamme laajennetun työterveyshuollon. Olemme joustava työnantaja ja pyrimme mahdollistamaan työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen.

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!

Avoimet työpaikat

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen työympäristön betoniteknisen osaamisen parissa. Olemme kiinnostuneita rekrytoimaan alan osaajia ja vahvistamaan entisestään betoniteknistä osaamistamme. Ehkäpä meiltä löytyisi uusi työpaikka Sinullekin!

Meille mukaan?

Avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi voi jättää sähköiseen järjestelmäämme…

Täältä

Haemme nyt

Haemme tarkkasilmäistä tutkijaa

Liiketoimintamme laajentuessa haemme Vantaan ja Tampereen toimipisteisiimme SILTOJEN JA MUIDEN TAITORAKENTEIDEN TARKASTAJAA / KUNTOTUTKIJAA Tehtäviisi kuuluu siltojen ja muiden taitorakenteiden (tunnelit ja vesirakenteet) yleis- ja erikoistarkastukset sekä muu...

read more

Oletko uusin betonirakenteiden asiantuntijamme?

Haemme Vantaan toimipisteeseen BETONIRAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAA / KUNTOTUTKIJAA Toimit pääsääntöisesti betonirakenteiden kuntotutkimus- ja asiantuntijatehtävissä. Tehtäviisi kuuluu kokemuksesi mukaan myös monipuoliset betonitekniset konsultointityöt. Voit olla...

read more