Swerock

Pohjoismaiden suurin valmisbetonitoimittaja Swerock testauttaa betoniaan Contesta Oy:llä. Contestan palveluihin kuuluu muun muassa betoniteknisiä testauspalveluita ja betonirakenteiden kuntotutkimuksia. Swerockin laatupäällikkö Arvi Hokkasen mukaan Contesta on asiantunteva ja luotettavasti toimiva yhteistyökumppani.

Swerockilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Se laajentaa jatkuvasti toimintaansa Suomen markkinoilla. Kilpailijoistaan yritys pyrkii erottautumaan laadulla ja toimitusvarmuudella.

”Betonia testataan, koska betonin on täytettävä sen rakenteelle asetetut vaatimukset”, Hokkanen kertoo.

Mittaukset tehdään standardien mukaan

”Käytämme Contestan betonitestauspalveluita, koska palvelu on ollut hyvin nopeaa varsinkin pääkaupunkiseudulla”, Hokkanen kertoo.

Palvelun nopeus on tärkeää, koska silloin tulokset saadaan nopeasti tehtaalle ja voidaan aloittaa omia toimenpiteitä tulosten pohjalta. Swerockin kannalta on tärkeää pystyä osoittamaan asiakkailleen, että betoni on vaatimusten mukaista.

”Kun testaamme Contestalla betonin koekappaleita, voimme aina luottaa siihen, että kaikki tehdään standardien mukaan. Silloin voimme laittaa myös testitulokset suoraan menemään asiakkaillemme”, Hokkanen mainitsee.

Kysymyksiin vastataan nopeasti

Hokkasen mielikuva yhteistyöstä Contestan kanssa on positiivinen. Contesta vastaa nopeasti kysymyksiin, ja Hokkanen voisikin suositella Contestaa myös muille alan toimijoille.

”Minulle on muodostunut sellainen mielikuva, että Contesta on luotettava toimija, joka tekee työnsä asiantuntevasti”, Hokkanen summaa.

Miten voimme auttaa?