Jani Perttunen nimitetty osastopäälliköksi
22.03.2019

Jani Perttunen on nimitetty Contesta Oy:n (Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:n tytäryhtiö) osastopäälliköksi 11.3.2019 alkaen. Jani Perttusen nimittämisen myötä käynnistämme uuden osaston ja palvelukokonaisuuden – Taitorakenteiden tarkastukset ja tutkimukset Tampereella (Ratinankaari, B-talo, Hatanpään valtatie 11). 

Sweco on jo vuosien ajan tuottanut asiakkailleen taitorakenteiden, kuten siltojen, tunneleiden ja vesirakenteiden tutkimuspalveluita, mutta likipitäen kaikki projektit on teetetty tähän saakka alihankintana. Jotta pystymme jatkossakin tuottamaan laadukasta kokonaispalvelua, aina rakenteen tutkimisesta suunnittelun kautta projektinjohtoon ja valvontaan, on laatunäkökulmasta tärkeää, että pystymme tuottamaan palveluketjun jokaisen lenkin itse.

Jani Perttunen on aiemmin toiminut 12 vuoden ajan taitorakenteiden tarkastusten ja tutkimusten parissa ja ennen Swecolle tuloaan hän on työskennellyt aluepäällikkönä ja taitorakennetarkastusten toimialavastaavana Kiwa Inspectalla. Perttusella on laajan työkokemuksen lisäksi Väyläviraston hyväksymät tarkastajan pätevyydet siltoihin, tunneleihin ja vesirakenteisiin sekä FISE Oy:n myöntämä betonisiltojen A-vaativuusluokan kuntotutkijan pätevyys.

Osastopäällikön tehtävien lisäksi Jani toimii päätarkastajana ja -tutkijana tulevissa toimeksiannoissa. ”Sweco ja Contesta oli itselleni erittäin tuttu toimija, sillä olen toiminut Swecon projekteissa aiemmin alihankkijana. Lähinnä logo työtakin selässä ja raporttien ylätunnisteessa vaihtuu. On aivan mahtavaa päästä alalla näin vahvaan ja arvostettuun yritykseen tekemään töitä ja päästä mukaan kehittämään sillankorjausten kokonaispalvelua, jota voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme täysin omana työnä”, Jani kertoo.

Jani työskentelee Tampereen Ratinankaaren Swecon toimistolta käsin (Ratinankaari, B-talo, Hatanpään valtatie 11, puh. 045 787 58377, etunimi.sukunimi@contesta.fi).