Experttjänster
inom betongbyggnad

Contesta Oy erbjuder heltäckande tjänster inom betongteknologi.

Vi fungerar som dotterbolag till Sweco Expert Services (Sweco Asiantuntijapalvelut) med betonglaboratorer i Vanda och Pargas.

Vi erbjuder testning, kvalitetskontroll, konditionsgranskning och utvecklingstjänster för byggmaterial och -produkter samt nybyggen och renoveringsobjekt.  

Våra mest centrala testmetoder är ackrediterade och vi fungerar även som anmält organ (NB 1138) under EU:s byggproduktförordning No 305/2011

Våra tjänster

Experttjänster

En kunnig partner i betongbyggen. Vi erbjuder betongtekniska undersökningar av hög kvalitet samt tjänster inom produktutveckling och kvalitetskontroll. I tätt samarbete med våra kunder löser vi problem med oönskad kvalitet i betongkonstruktioner (bl.a. golvskador) och skadornas orsaker.

Experttjänster för broar och specialkonstruktioner

Vi erbjuder högklassiga inspektions- och experttjänster med lång erfarenhet. Våra objekt innefattar broar och andra specialkonstruktioner av olika material i olika byggmiljöer.

Teknisk betongtestningstjänst

Vi utför kvalitetskontroll- och acceptanstestning för betongkonstruktioner, härdad betong, betongprodukter samt byggnadsmaterial.

Konditionsgranskning av betongkonstruktioner

Genom en professionell konditionsgranskning av betongkonstruktioner utreder vi strukturens nuvarande tillstånd och utsträckningen och typen av möjliga skador samt säkerhetsrisker för användningsändamål och användare.

Asbestlaboratoriet

Pålitliga asbestanalyser med elektronmikroskop Vi erbjuder ackrediterade, med elektronmikroskop utförda, asbestanalyser av material- luft- och ytdammprover på vårt laboratorium i Pargas. Med ett svepelektronmikroskop uppnår man förstoringar på flera tusen gånger och med den till instrumentet monterade EDS-analysatorn utreds den kvalitativa grundämnessammansättningen av provet.

Kontakta oss

tarjoukset@contesta.fi

förnamn.efternamn@contesta.fi

tarjoukset@contesta.fi

förnamn.efternamn
@contesta.fi

Viveca Lindqvist

Verkställande direktör
GSM +35850 387 2435

Jonas Wahrman

Forskare
GSM +35840 772 3878

Kontakta oss

    Jag önskar ett snabbt svar